The Rosetta Stone - Online sprogkursus

Rosetta Stone er verdens mest anerkendte interaktive sprogkursus. Nu fåes det i en flerbruger version som afvikles Online. Du lærer at tale, skrive og forstå et nyt sprog med de naturlige indlæringsmekanismer og avancerede interaktive teknologier.The Rosetta Stone Online er et sprogkursus som især henvender sig til virksomheder og skoler. Det kører online i en browser, og skal derfor ikke installeres på hver pc. Dvs. at eleverne kan sidde både på arbejdspladsen/skolen eller derhjemme og gennemføre undervisningen.
Niveauet starter på folkeskole niveau, og slutter på et niveau der svarer til 1. g sproglig. Rosetta Stone kurserne fåes i følgende sprogvarianter:
Arabisk, Dansk, Engelsk (UK og US), Fransk, Græsk, Hollandsk, Hæbraisk, Græsk, Hindi, Indonesisk, Italiensk, Japansk, Kinesisk, Koreansk, Latin, Polsk, Portugisisk, Russisk, Spansk, Swahili, Svensk, Thai, Tyrkisk, Vietnamesisk, Walisisk.
Over 5.000.000 mennesker i 108 lande har med stor succes benyttet Rosetta Stone til at forbedre deres evner eller lære et nyt sprog.
På de næste to sider vil du kunne se og læse meget mere om Rosetta Stone Online.

Er du interesseret i Rosetta Stone Online så kontakt TransMedia.


Rosetta Stone Online er det komplette sprogkursus


Rosetta Stone sprog-biblioteket tilbyder sprogkurser for uddannelsesinstitutioner og virksomheder over hele verden.
Virksomheden eller skolens administrator/lærer får adgang til en administationsside, hvor der oprettes brugere og hvor klassens eller den enkelte elevs studieforløb tilrettelægges. Desuden kan administratoren/læreren følge de enkelte elevers forløb og resultater.

Begejstringen ved succes

Dette nye program giver elever i alle aldre den samme oplevelse af succes som man ser børn får når de lærer nye sprog. Sprogindlæringen sker uden oversættelse og udenads-lære, men med brug af multimedie funktioner ved brug af både tale, hørelse, skrivfærdigheder og læsefærdigheder.

Følg hver studerende

Eleverne logger ind i Rosetta Stone udfra administratorens/lærerens forudbestemte planlægning. Student Management Systemet tilrettelægger den elevs undervisningsforløb og gemmer hver elevs fremgang og resultater.

Valg af lektion

Administratoren/læreren kan vælge sprog, enhed og lektion for den enkelte elev. Med Student Management Systemet kan administratoren/læreren oprette lektionsplaner for hele klassen eller tilrettelægge individuelle forløb for den enkelte elev.

Valg af aktivitet

Der er mulighed for at administratoren/læreren kan vælge niveauet for både læse, skrive, udtale og hørefunktionerne og udvælge de de relevante øvelser. Der er preview og tests samt fleksibilitet i lektionsplanerne. Eleverne kan selv springe i øvelserne og instruktionerne, og ændre indstilligerne for svartider eller de kan fastlåses fra administrator/lærers side.

Lær udtalen

Udtalen er kernen i alle sprog. Rosetta Stone Online lærer eleverne at assosiere tale direkte til indholdet dere vises på skærmen. Eleverne matcher de talte ord og sætninger med de korrekte billeder og computeren kontrollerer om det er rigtigt. Således er traditionel oversættelse eller udenadslære ikke anvendt. Ordene har deres betydning og billederne har deres navne, og det er den form for pædagogik der anvendes i Rosetta Stone Online.

At udtale et nyt sprog er normalt elevers største udfordring ved sproglæring. Eleverne optager her deres stemme og afspiller den for at sammenligne med "lærerens" ord. Teknologien illustrerer med et voiceprint elevernes udtale denne øvelse styrker evnen til at udtale ordene meget. Denne funktion er er både sjov og yderst lærerig.


Lær at læse

Læseevnen er ofte sammenlignlig med evnen til at tale. Rosetta Stone Online udvikler læseevnerne ved at præsentere tekst uden talesprogs hjælpen. Eleverne skal selv matche det skrevne med billederne og assosierer dermed ord og betydning direkte. Det er en langt mere effektiv indlæringsproces end traditionel udenadslære.

Lær at skrive

At skrive på et nyt sprog kræver sans for at kunne stave, ordenes syntaks, grammatik og tegnsætning. Diktat-funktionen i Rosetta Stone benytter comuteren til at kontrollere elevernes stavning. Eleverne klikker på et billede og skriver hvad de hører. Programmet viser stavefejlene og lader eleverne rette ordet før det fortsætter.

Administrationssystem - lektionsplanlægning

Med Student Management Systemet som er et administrationsinterface, kan administratoren/læreren planlægge studieforløbet for hele klassen. Administratoren/læreren fastlægger programindhold, sprog niveau, aktiviterne osv. Computeren klarer resten selv. Alle undervisningsforløb kan ændres undervejs og der kan planlægges både klasseforløb og individuelle forløb.

Management system - oversigt over de studerende

Rosetta Stone systemet holder øje med hver enkelt elev og registrerer hver elevs tidsforbrug, studieplan og resultater. Både lærer og elev kan se disse registreringer. Dette giver læreren mulighed for at følge elevernes fremgang og kan enten printes ud eller gemmes på pc'en.


The Rosetta Stone Online Systemkrav
Windows:
166 MHz Intel Pentium processor eller bedre
Windows 95/98/ME eller NT4/2000
64 MB RAM
Lydkort
Mikrofon til stemmegenkendelse
56K eller hurtigere internetforbindelse.
Browser: Netscape 4.0 eller nyere, Internet Explorer 4.0 eller nyere.


Macintosh:
120 MHz PowerPC eller bedre.
MAC OS 8.1 eller nyere
64 MB RAM
Lydkort
Mikrofon til stemmegenkendelse
56K eller hurtigere internetforbindelse.
Browser: Netscape 4.0 eller nyere, Internet Explorer 4.0 eller nyere.

Er du interesseret i Rosetta Stone Online så kontakt TransMedia.